Το TikTok πολλοί εμίσησαν (συμβαίνει αυτό με τα σχετικά νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είναι στα πάνω τους), τις νόστιμες συνταγές με αυγά, όμως, κανείς.

Τις νόστιμες συνταγές με αυγά με μόνο δύο υλικά; Πάλι κανείς. Το αντίθετο θα λέγαμε, αφού αυτή η πανεύκολη συνταγή, που απαιτεί μόνο αυγά και πέστο (έτοιμο ή σπιτικό, ό,τι έχετε), κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 8.5 εκατομμύρια προβολές!

Το καλό με το πέστο είναι ότι αν είναι και χειροποίητο, μπορούμε να παίξουμε με τις γεύσεις που θέλουμε, προσθέτοντας τα αγαπημένα μας μυρωδικά και ξηρούς καρπούς.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνουμε για να φτιάξουμε αυτό το αναβαθμισμένο τηγανητό αυγό που έχει γίνει viral, είναι να αντικαταστήσουμε το λάδι στο οποίο θα τηγανίζαμε το αυγό, με μια γενναιόδωρη κουταλιά πέστο της αρεσκείας μας.

Φυσικά, αυτά τα αυγά, μπορούν να αποτελέσουν βασικό στοιχείο ενός λαχταριστού brunch, αφού συνδυάζονται άψογα με φρυγανισμένο ψωμί μαζί με κάποιο spread που μας αρέσει, αβοκάντο και άλλα λαχανικά.

Δείτε και το βίντεο για να έχετε και την πλήρη εικόνα, ώστε αν δεν έχετε ήδη πειστεί να το δοκιμάσετε, να σας διαλυθούν οι όποιες αμφιβολίες.

 

@amywilichowski#eggs #pestoeggs #homecook♬ cooking video – cooking

Δείτε επίσης:

TikTok: 3 viral και υγιεινές συνταγές με ψητή βρώμη

TikTok: Η viral συνταγή για λαζάνια φούρνου χωρίς… λαζάνια

Ζυμαρικά-κηρήθρα: Η viral συνταγή για όσους λατρεύουν το λιωμένο τυρί