Το να τραγουδάς μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, από μόνο του δεν είναι εύκολο. Φαντάσου τώρα να πρέπει να το κάνεις προσπαθώντας να κατευνάσεις το άγχος σου, ενώ παράλληλα πασχίζεις να μην δείξεις ότι καίγεται κάθε σπιθαμή του σώματός σου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο youtuber, Chili Klaus, έθεσε στη χορωδία, Herning Boys Choi, μια πολύ δύσκολη δοκιμασία: Να τραγουδήσουν αφού φάνε μία καυτερή πιπεριά. Τα παιδιά ξεκίνησαν να τραγουδούν κανονικά τη πρώτη στροφή από το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι “O Come All Ye Faithful”. Μετά όμως έπρεπε να κάνουν την πρώτη δαγκωνιά. Περιττό να πούμε ότι ώσπου να τελειώσει το τραγούδι, ούτε ένα αγόρι δεν είχε μείνει που να μην είναι κατακόκκινο ή με δάκρυα στα μάτια.

choir

Τουλάχιστον στη δοκιμασία δεν υποβλήθηκαν τα μικρότερα παιδιά της ομάδας, τα οποία έφαγαν μόνο λίγο φρέσκο τσίλι, που είναι πολύ πιο ελαφρύ από τις ghost peppers, που έφαγαν οι υπόλοιποι. Όπως και να έχει όλα τα παιδιά, φέρθηκαν σαν πραγματικοί επαγγελματίες και ολοκλήρωσαν το τραγούδι κανονικά, παρά τον…πόνο τους! Το αποτέλεσμα; Ένα βίντεο ξεκαρδιστικό και ταυτόχρονα σπαρακτικό, που κατάφερε να γίνει viral, κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού και συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές μέσα σε 2 βδομάδες.

choir5

Σύμφωνα με το Buzzfeed, σε όλα τα αγόρια μετά το πέρας της δοκιμασίας, δόθηκε παγωτό, γάλα και ψωμί, προκειμένου να νιώσουν λίγο καλύτερα και να μπορέσουν να συνεχίσουν την ημέρα τους φυσιολογικά. Αυτό θα πει “όλα για την τέχνη!”.