Τα λεπτά φαντάζουν να περνούν βασανιστικά αργά από τη στιγμή που παραγγέλνεις μέχρι να φτάσει το φαγητό στο τραπέζι, ειδικά όταν είσαι απίστευτα πεινασμένος. Ευτυχώς πολλά εστιατόρια ανά τον κόσμο σε χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία έχουν προσλάβει τον Petit Chef για να ψυχαγωγεί τους πελάτες όσο περιμένουν.

Ο πιο μικρός σεφ του κόσμου έχει ύψος μόλις 58 χιλιοστά και αναλαμβάνει να «μαγειρέψει» πάνω στα τραπέζια σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και events. Όπως βλέπεις στο παραπάνω βίντεο που έχει συγκεντρώσει περίπου 7 εκατομμύρια προβολές, πάνω από τα τραπέζια εγκαθίστανται προτζέκτορες, ώστε ο μικρός σεφ να εμφανίζεται δίπλα από τα πιάτα των πελατών και να προετοιμάζει εικονικά το γεύμα που έχουν παραγγείλει στον πραγματικό σεφ.

Ο Petit Chef ψήνει μπριζόλες, κόβει λαχανικά και χαρίζει απίστευτα γέλια στους πελάτες, καθώς συχνά ξεχνά το φαγητό για πολλή ώρα στη φωτιά με αποτέλεσμα να παίρνει ο ίδιος αλλά και το κρέας φωτιά. Τότε είναι που εξαφανίζεται για να πάρει το πραγματικό φαγητό τη θέση του εικονικού με τη βοήθεια του σερβιτόρου.

Απίστευτα δημιουργικό, δεν συμφωνείτε;

info
http://www.lepetitchef.com/