Στο TikTok έχουμε δει τις πιο περίεργες μαγειρικές δημιουργίες, ωστόσο ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε ένα περίεργο hack που περιλαμβάνει ψωμί, βούτυρο και κάτι σαν βρώσιμο «φιτίλι»! Το βίντεο μάλιστα έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. views.

Συγκεκριμένα, μία χρήστης του TikTok έχει επινοήσει ένα ιδιαίτερο κόλπο για να φτιάξει «βουτυρένιο κερί». Πώς; Χρησιμοποιεί ένα ραβδί βουτύρου και το τοποθετεί πάνω σε μία μεμβράνη. Έπειτα, το αφήνει να μαλακώσει και στη μέση τοποθετεί το «φιτίλι». Ανάβει τη φωτιά και βυθίζει το ψωμί στο βούτυρο που έχει ξεκινήσει να λιώνει. Να επισημάνουμε ξανά, πως πρόκειται για βρώσιμο «φιτίλι», ακίνδυνο για κατανάλωση.

@sooziethefoodie My favorite thing to make is hands down butter candles #candle #butter #nye ♬ TO THE MOON – Jnr Choi


Όπως γράφει η Σούζι, η κοπέλα που δημιούργησε το βίντεο: «Είναι η αγαπημένη μου ασχολία να φτιάχνω κεριά βουτύρου». Οι χρήστες από την πλευρά τους σχολιάζουν θετικά το βίντεο λέγοντας: «Δεν είχα έμπνευση να φτιάξω τίποτα εδώ και μήνες, αλλά αυτό με παρακινεί να δημιουργήσω κάτι ξανά», άλλοι βρήκαν πάλι ανούσιο το βίντεο της. Εξάλλου, γιατί να μη λιώσεις το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων;

Δείτε επίσης:
To TikTok ξεκινά delivery με τις πιο viral συνταγές του!

Το ντιπ κολοκύθας που έχει «τρελάνει» το TikTok

TikTok: Το viral βίντεο δείχνει τον πιο εύκολο τρόπο να ζεστάνεις μία πίτσα