Από 14 έως 19 Σεπτεμβρίου σε όλα τα καταστήματα Lidl θα βρείτε μοναδικές αυθεντικές γεύσεις από Γερμανία. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως λουκάνικα, μπύρες, γλυκίσματα και άλλα πολλά. Δοκιμάστε και ανακαλύψτε την κουζίνα της Γερμανίας και ζήστε μια γευστική εμπειρία υψηλής ποιότητας.

aspro laxano lidledited

Ξινό λάχανο σε λευκό κρασί
Το λευκό λάχανο με λευκό κρασί αποτελεί σίγουρα αγαπημένο γερμανικό γεύμα. Συνδυάστε το ιδανικά με κρέας, ψητά λουκάνικα και πουρέ πατάτας και δημιουργήστε ένα αυθεντικό γερμανικό δείπνο.

allantiko 1 lidledited

Βαυαρέζικη σπεσιαλιτέ Leberkaese κλασική / με κομμάτια ζαμπόν / με τυρί και πιπεριά
Για όλους εσάς που είστε λάτρεις της γερμανικής κουζίνας, η Lidl φέρνει αυτή την παραδοσιακή βαυαρέζικη συνταγή κοντά σας. Επιλέξτε ανάμεσα στην κλασική γεύση, αυτήν με κομμάτια ζαμπόν ή με τυρί και πιπεριά.

Alpengut μπίρα
Μια ιδιαίτερη μπύρα με έντονη, γεμάτη γεύση και ελαφρώς γλυκιά επίγευση για να συνοδεύσει τα γεύματά σας αλλά και βραδιές με την παρέα σας.

Alpengut μαύρη μπίρα
Αυτή η πρωτότυπη μαύρη μπύρα με τον πλούσιο αφρό και το ιδιαίτερο άρωμά της συνοδεύει ιδανικά παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα.

loukanika lidledited

Alpengut λουκάνικα βραστά Μονάχου
Εκλεκτής ποιότητας λουκάνικα βραστά Μονάχου με μαϊντανό και μουστάρδα. Απολαύστε τα σε παραδοσιακά βαυαρέζικα πιάτα ή δημιουργήστε εύκολα πρωτότυπα γερμανικά εδέσματα.