Μπορεί ο διάσημος Τούρκος σεφ Nusret Gökçe (aka Salt Bae) με την πιο αναγνωρίσιμη κίνηση αλατίσματος κρέατος στον κόσμο να απογοήτευσε με τις μερίδες του εστιατορίου του στη Νέα Υόρκη, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να έχει αμαυρώσει καθόλου τη φήμη του. Αντίθετα δηλώνει έτοιμος να διευρύνει την αυτοκρατορία του ανοίγοντας ένα ακομη εστιατόριο. Αυτή τη φορά «θύματα» της γοητείας, αλλά και του πανάκριβου καταλόγου του θα είμαστε εμείς, οι Έλληνες!

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on

Αφού μαγείρεψε για τους παίκτες του ελληνικού Survivor 2 στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τούρκος σεφ αποκάλυψε πως το νέο του εστιατόριο πρόκειται να ανοίξει στη Μύκονο το επόμενο καλοκαίρι. Αν κρίνουμε βέβαια από τις τιμές των πιάτων του στη Νέα Υόρκη (Οι μπριζόλες κοστίζουν από $70 έως $275, χωρίς συνοδευτικά), το εν λόγω μαγαζί θα απευθύνεται περισσότερο στους ξένους τουρίστες του νησιού και όχι στο μέσο Έλληνα.