OliveMagazine

Γυμνή κολοκυθόπιτα με γιαούρτι και βρώμη

Γυμνή κολοκυθόπιτα με γιαούρτι και βρώμη

Μερίδες:6-8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:40'
Έτοιμο σε:60'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 3 μεγάλα κολοκύθια τριμμένα
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 4 αβγά
  • 300γρ. γιαούρτι
  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • ¾ φλιτζανιού φαρίνα
  • 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 250γρ. φέτα λιωμένη
  • αλάτι, πιπέρι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα κολοκύθια με το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο.

Προσθέτετε τα αβγά, το γιαούρτι, τη βρώμη, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το τυρί και ανακατεύετε καλά.

Λαδώνετε ένα ταψί και αδειάζετε μέσα το μίγμα που ετοιμάσατε. Ψήνετε στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
↑ Back To Top ↑