OliveMagazine

Ομελέτα με κρυμμένο καρότο

omeleta

Ομελέτα με κρυμμένο καρότο

Μερίδες:2
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:5'
Έτοιμο σε:20'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 4 αβγά
  • 1 κ.σ. πουρέ καρότου
  • 50 γρ. ζαμπόν
  • 1 μικρή ντομάτα χωρίς τα σπόρια
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Λίγο φρέσκο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Βράζουμε ένα μεγάλο καρότο και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ.

Χτυπάμε σε μπολ τα αβγά.

Προσθέτουμε τον πουρέ καρότου, το ζαμπόν, τη ντομάτα, την παρμεζάνα και το φρέσκο πιπέρι και ανακατεύουμε.

Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι (ίσα ίσα για να μην κολλήσει η ομελέτα) και ρίχνουμε την ομελέτα στο τηγάνι. Την αφήνουμε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά.

Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά τη γυρίζουμε με ένα πιάτο και την αφήνουμε να ροδίσει και από την άλλη.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
↑ Back To Top ↑