OliveMagazine

Chimichurri Sauce (Σάλτσα Τσιμιτσούρι)

chmichuri

Chimichurri Sauce (Σάλτσα Τσιμιτσούρι)

Μερίδες:για 1 μπολ
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού
  • ¼ φλιτζανιού φύλλα κόλιανδρου
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/3 φλιτζανιού ξίδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • ¾ κουτ. γλυκού μπούκοβο
  • ½ κουτ. γλυκού ρίγανη
  • ½ κουτ. γλυκού αλάτι
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.

Μεταφέρετε σε μπολ και σερβίρετε συνοδεύοντας ψητό κρέας.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
↑ Back To Top ↑