OliveMagazine
STRAPATSADA ME SYGLINO slider

Time for a quick and easy traditional recipe, strapatsada, made with beaten eggs cooked in fresh tomato sauce, but here we have added herb-smoked pork for an even more delicious result! In Peloponnese this dish is called “kagianas”! Same recipe different name… Any difference in taste? None!

the-egg-scrumbled-eggs-με-σολωμο

Είναι μόλις λίγες μέρες που άνοιξε δίπλα ακριβώς στην έξοδο του μετρό Χολαργού. Βαμμένο σε κροκί χρώμα και με έναν ορεκτικότατο κατάλογο με κεντρικό θέμα του το αβγό –τι άλλο- ήρθε να κάνει τη διαφορά στη νέα πιάτσα που έχει δημιουργηθεί στον παράδρομο της Μεσογείων και όχι μόνο.

↑ Back To Top ↑