Ναι έχουν τους καλύτερους personal trainers, διατροφολόγους και ψυχολόγους. Σύμφωνοι. Η αποχή όμως από τη ζάχαρη χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα ακριβό πρόγραμμα διατροφής. Χρειάζεται θέληση και πειθαρχία. Πώς καταφέρνουν, λοιπόν, οι celebrities να μένουν μακριά από τις γλυκές αμαρτίες, όταν μάλιστα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τις δημιουργίες των πιο φημισμένων ζαχαροπλαστών του κόσμου; Μάθαμε τι άσσους κρύβουν στο μανίκι τους, τέσσερις από τους πιο αγαπημένους μας αυτήν την περίοδο:

Kate-Middleton-Sticky-Toffee-Pudding

Κέιτ Μίντλεντον
Όταν ανήκεις στη βασιλική οικογένεια δεν μπορείς να μην φροντίζεις για την καλή σου φυσική κατάσταση. Πώς θα σταθείς δίπλα στη βασίλισσα; Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, λόγω της εγκυμοσύνης της έχει συχνά λιγούρες για κάτι γλυκό. Για να τις ικανοποιήσει χωρίς να κάνει ζημιά στη γραμμή της, φτιάχνει ένα vegan smoothie. Το αγαπημένο της περιέχει γάλα αμυγδάλου και μούρα. Γεύση, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και καλά λιπαρά: Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

efron

Ζακ Έφρον
Πώς καταφέρνει να έχει μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς κοιλιακούς στο Χόλιγουντ; Ακολουθεί μια πολύ αυστηρή δίαιτα και δεν τη σπάει με τίποτα. Για να βγάλει από το μυαλό του το πρόχειρο φαγητό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Baywatch, έπειθε τον εαυτό του να σκέφτεται διαρκώς το στόχο του. «Κάτι αλλάζει μετά από δύο ή τρεις βδομάδες δίαιτας και το σώμα σου αλλάζει την πρώτη πηγή ενέργειάς του και καίει λίπος αντί για υδατάνθρακες», εξηγεί. «Όταν συμβαίνει αυτό, όλες οι λιγούρες σου αλλάζουν. Ξαφνικά σκέφτεσαι ‘Θεέ μου, θέλω κέιλ και βινεγκρέτ με ψιλοκομμένα παντζάρια και λίγη γλυκοπατάτα!’”. Ας δώσει τέλος πάντων κάποιος ένα βραβείο υπομονής και επιμονής στον Ζακ, να τελείώνουμε! Α και ένα τελειότητας, μια και μοιράζουμε βραβεία…

karlie

Κάρλι Κλος
«Το πρωί μοιάζω με τρελό επιστήμονα, βάζοντας μία κουταλιά από το ένα, μισή από το άλλο», λέει το μοντέλο μιλώντας για τα πρωινά της smoothies. Αγαπημένα της superfoods που μειώνουν τις λιγούρες είναι η κανέλα και η maca.

lima

Αντριάνα Λίμα
Το μυστικό της; Λίγο μέλι στον πρωινό της καφέ. Σύμφωνα με το αγγελάκι της Victoria’s Secret, εάν πιει με αυτόν τον τρόπο το καφεδάκι της το πρωί, δεν έχει καμία όρεξη για γλυκό για όλη την υπόλοιπη μέρα. Ε αυτό θα το δοκιμάσουμε σίγουρα!

Αν πάλι δεν θέλεις να κατευνάσεις τελείως τις λιγούρες σου, αλλά να τις ικανοποιήσεις με τον πιο υγιεινό τρόπο, δοκίμασε να φτιάξεις μερικά light υγρά κέικ σοκολάτας ή μια μηλόπιτα χωρίς ζάχαρη με αλεύρι ολικής αλέσεως.