Κάθε Δευτέρα η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, που έρχεται, με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.

trifle-creme1

Δευτέρα 17/4
Λαμπροδευτέρα σήμερα και η επέλαση των αμνοεριφίων συνεχίζεται. Τι θα λέγατε για μια ξεγυρισμένη κατσικομακαρονάδα;
Μήπως να φτιάξουμε κι ένα εύκολο trifle με ελαφριά κρέμα τυριού, φρούτα εποχής και τσουρεκάκι που μας περίσσεψε ή μπισκότα;

IKARIWTIKO-MPRIAM

Τρίτη 18/4
Σιγά σιγά κάθε κατεργάρης κατευθύνεται προς τον πάγκο του και στην κατσαρόλα ένα πλήθος λαχανικών για να φτιάξουμε ένα πεντανόστιμο ικαριώτικο φαγάκι, το σουφικό.

PEMPTH-KOTOPOYLO-ME-ELIES

Τετάρτη 19/4
Κοτόπουλο λεμονάτο με πράσινες ελιές και κους κους σήμερα.

fasolia-mavromatika-me-agria-xiorta-olivemagazinegr

Πέμπτη 20/4
Ένα νόστιμο θρεπτικό φαγάκι με αρώματα ανοιξιάτικα, χόρτα και μαυρομάτικα φασόλια.

PARASKEYH-MANITAROPILAFO

Παρασκευή 21/4
Μανιταροπίλαφο, αρωματισμένο με φύλλα λουίζας σήμερα.

psari

Σάββατο 22/4
Ψάρι στο φούρνο με αρώματα και λαχανικά. Ένα νόστιμο και γρήγορο φαγάκι.

sofrito-mosxari-me-ksidi

Κυριακή 23/4
Το σοφρίτο είναι μια υπέροχη κερκυραϊκή συνταγή για μοσχάρι. Μαρειρεύεται με ξύδι, μπόλικο σκόρδο και μαϊντανό και θα το βάλουμε στο κυριακάτικο τραπέζι μας.

prasini-salata-me-dressing-fraoulas

Θα το συνοδεύσουμε με τηγανιτές πατάτες και μια πλούσια σαλάτα με πρασινάδες και φράουλες.
Κι από γλυκό; Δίχρωμο τσιζκέικ με σοκολάτα και φράουλες!

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr