Είναι μερικά μπαχαρικά που χρησιμοποιείς κάθε μέρα και άλλα, όπως το κύμινο και το κάρι, που πιάνουν σκόνη στο ντουλάπι. Και ενώ μπορεί να μη χαλάνε, μετά από 3 περίπου χρόνια η γεύση τους αρχίζει να αλλοιώνεται. Και κάπως έτσι καταλήγεις να πετάς στα σκουπίδια σχεδόν αχρησιμοποίητα μπαχαρικά, που κάποτε αγόρασες για να φτιάξεις μια φορά ινδικό. Τη λύση στο πρόβλημα αυτό βρήκε η εταιρία Occo!

View this post on Instagram

A post shared by Occo Spice (@occospice) on

Οι γυναίκες πίσω από την Occo δημιούργησαν μια συλλογή από 12 μπαχαρικά, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα αγαπημένα μας, όπως το κάρι, που συνήθως δεν χρησιμοποιούμε τόσο συχνά. Τα μπαχαρικά πωλούνται σε ανακυκλώσιμες αλουμινένιες καρτέλες, όπως τα χάπια, σε 12 μερίδες των 1/4 κουτ. γλυκού. Έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο την ποσότητα που χρειάζεσαι, χωρίς να ανοίγεις ολόκληρη τη συσκευασία και να ξεκινήσεις την αντίστροφή μέτρηση για τη λήξη του προϊόντος.

View this post on Instagram

A post shared by Occo Spice (@occospice) on

Η σελίδα της εταιρίας στην πλατφόρμα Kickstarter έχει συγκεντρώσει $65.000 ξεπερνώντας έτσι κατά πολύ τον αρχικό στόχο των $18.000. Οι πρώτες παραγγελίες αναμένεται να αποσταλούν τον Ιούνιο του 2019.