Στην Ιαπωνία αξιοποίησαν την τεχνολογία για να φτιάξουν ξεχωριστά σούσι, που ανταποκρίνονται πλήρως στα γούστα κάθε πελάτη και ο τρόπος που χρησιμοποίησαν πραγματικά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές φαγητού δεν είναι κάτι νέο, ίσως μάλιστα αποτελούν το μέλλον της γαστρονομίας. Η ιαπωνική εταιρεία Open Meals λοιπόν, αποφάσισε να επιστρατεύσει την τεχνολογία, για να δημιουργήσει τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, βασισμένες στις ανάγκες του οργανισμού του γκουρμέ πελάτη.

Πρόθεσή τους, ήταν να δημιουργήσει σούσι από τρισδιάστατο εκτυπωτή, αναλύοντας τον σίελο, τα ούρα και τα περιττώματα των πελατών, ώστε κάθε μπουκιά να είναι προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες τους! Στους στόχους της Open Meals μάλιστα, είναι να ανοίξει και ένα εστιατόριο στο οποίο ένα σύστημα από ρομποτικούς βραχίονες και τρισδιάστατους εκτυπωτές θα τροφοδοτείται με βιοδεδομένα για να δημιουργεί τα σούσι που πραγματικά κάποιος θα θέλει να φάει.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr