Πιάτα που αγαπήθηκαν στα 16 χρόνια λειτουργίας του επαναφέρονται στο διαχρονικό εστιατόριο μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Γεύσεις όπως το πουγκί με μανούρι, παστουρμά, κατσικίσιο τυρί, πιπεριά Φλωρίνης και αμύγδαλα σε σάλτσα τομάτας, σαλάτες όπως η γλυκιά πράσινη με νιβάτο ξινόγλυκο, κόκκινη πιπεριά, μανιάτικα ξερά σύκα και βιινεγκρέυτ με μέλι σε βάση από φρέσκα φύλλα μαρουλιού, ψαρονέφρι με μανούρι και σύκα σε σάλτσα από μέλι και αμύγδαλα αλλά και πιάτα όπως το μαραθόρυζο με γαρίδες και σάλτσα από μελάνι σουπιάς ή το χοιρινό «φρικασέ» με σέσκουλα, καυκαλήθρες και κρέμα σελινόριζας σε σάλτσα από αβγολέμονο θα παρελαύνουν από τα τραπέζια του ΜΑΝΗΜΑΝΗ για τους επόμενους μήνες θυμίζοντας όμορφες γευστικές στιγμές από το παρελθόν. Φυσικά από τις διαχρονικές προτάσεις τους δεν θα λείπουν και επιδόρπια όπως το μιλφέιγ με βύσσινο και κρέμα αρωματισμένη με μαστίχα Χίου.

info
Φαλήρου 10, Μακρυγιάννη Ακρόπολη, Τηλ. 210 9218180 www.manimani.com.gr, Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή 14.00 – 23.00

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr