Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης, σαλπάρει για Κυκλάδες ετοιμάζοντας ένα νέο project που θα συνδυάζει την παράδοση με τη δημιουργικότητα.

Ο σεφ συνεχίζει τη συνεργασία του με τα Dry & Raw του Στράτου Δρακούλη ωστόσο φέτος το καλοκαίρι αγκυροβολεί στην Τήνο, νησί που τα τελευταία χρόνια εμφανίζει ιδιαίτερο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Στο Thama θα δώσει το δικό του γαστρονομικό στίγμα με μενού όπου η εποχικότητα και η τοπικότητα θα έχουν τον πρώτο λόγο λανσάροντας την προσωπική του οπτική μιας γευστικής συνάντησης της παράδοσης με τη δημιουργικότητα, του «tradinnovation» (tradition + innovaton), όπως αποκαλεί ο σεφ αυτή την μίξη. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον στο project είναι ότι ο σεφ , όπως μάς είπε, θα αποτυπώνει στα πιάτα τις γαστρονομικές εμπειρίες του από ταξίδια σε όλο τον κόσμο διατηρώντας τις λεπτές ισορροπίες που απαιτούνται για να αναδεικνύονται οι αυθεντικές ελληνικές γεύσεις ενώ οι προτάσεις του θα αλλάζουν καθημερινά.

info
Λεωφ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος, τηλ. 22830 29021

Δείτε επίσης

Ο Δημήτρης Κατριβέσης στα εστιατόρια Drakoulis Dry & Raw

Jam Sessions: Γαστρονομικό ρεσιτάλ Δημήτρη Κατριβέση- Εbbe Vollmer

Drakoulis Dry & Raw: Εστιατόριο, κλαμπ, κρεοπωλείο τρία σε ένα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr