Ο Σπύρος Κέρκυρας, ο Ηλίας Ανθίδης και ο Πάτροκλος Κουδούνης συνεργάζονται με τον Νίκο Δημητροκάλη, σεφ και ιδιοκτήτη του γνωστού ιταλικού εστιατορίου Dal Professore στο Μαρούσι και δημιουργούν στο Σύνταγμα έναν νέο χώρο αφιερωμένο αποκλειστικά στην πιο… νόστιμη Ιταλίδα.

Ο σεφ στο νέο χώρο στην Κολοκοτρώνη έχει αναλάβει την κουζίνα φτιάχνοντας μια δική του παραλλαγή της τραγανής παραδοσιακής ζύμης scrocchiarella με υψηλό ποσοστό υγρασίας, διπλή ζύμωση και φυσικό προζύμι. Οι πίτσες θα αρτύζονται με προσεγμένα ιταλικά υλικά σε κλασικές αλλά και tailor made προτάσεις. Μόλις το δοκιμάσουμε θα σάς πούμε περισσότερα.

info
Κολοκοτρώνη 3, τηλ. 21 11828508.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr