Ο καθένας έχει τα δικά του κόλπα για τέλεια αφράτα scrambled eggs. Κάποιοι προσθέτουν γάλα, ή κρέμα γάλακτος, ενώ άλλοι τα μαγειρεύουν σε πολύ σιγανή φωτιά. Κι αν σου λέγαμε πως το μυστικό είναι να προσθέσεις… κι άλλα αβγά;

Για την ακρίβεια, θα πρέπει να προσθέσεις κι άλλα αβγά με τη μορφή της μαγιονέζας! Στο βιβλίο του Everyday Cook, ο διάσημος παρουσιαστής και γνωστός foodie Alton Brown μοιράζεται την αγαπημένη του συνταγή για scarmbled eggs. Εκεί είδαμε πως προσθέτει 1 κουτ. γλυκού μαγιονέζα στα αβγά, τα οποία και στη συνέχεια χτυπάει πριν ρίξει το μίγμα στο τηγάνι. Το αποτέλεσμα; Αφράτα και απολαυστικά αβγά -με διαφορά τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει!

Και για να σε προλάβουμε… όχι, τα αβγά δεν έχουν γεύση μαγιονέζας! Η ποσότητα είναι τόσο μικρή, που ούτε που θα ξεχάσεις ότι την είχες ρίξει στο μίγμα. Αξίζει να το δοκιμάσεις!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr