Μπορεί πολλά από τα αεροσκάφη της Singapore Airlines να είναι καθηλωμένα εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο η αεροπορική εταιρία βρήκε νέο τρόπο να τα αξιοποιήσει. Τι έκανε;Μετέτρεψε δύο superjumbo A380 που είναι σταθμευμένα στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης ως προσωρινά («pop-up») εστιατόρια στις 24 και 25 Οκτωβρίου. Το αξιοσημείωτο δε είναι, πως οι μόλις άνοιξαν, οι κρατήσεις ξεπούλησαν μέσα σε 30 λεπτά.

Όσον αφορά τα γεύματα, το γεύμα σε μια σουίτα της θρυλικής πρώτης θέσης της εταιρείας κοστίζει 400 ευρώ, στη business class 200 ευρώ και έπειτα μειώνονται στα 60 ευρώ για το γεύμα στην premium οικονομική θέση και 33 ευρώ στην κλασική οικονομική θέση. Οι πελάτες μπορούν επίσης να πληρώσουν με μίλια αν είναι σε προγράμματα frequent flyer.

Περίπου οι μισές θέσεις σε κάθε αεροσκάφος θα είναι διαθέσιμες για την εστίαση, σύμφωνα και με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης που ισχύουν στα εστιατόρια, ανέφερε η Singapore Airlines. Επίσης, η αεροπορική θα διαθέσει τα αεροσκάφη της για γεύμα και στις 31 Οκτωβρίου και στις 1 Νοεμβρίου, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης.

Η Singapore Airlines, προσπαθεί να αντλήσει έσοδα από την πώληση σειράς γευμάτων πρώτης και επιχειρηματικής κατηγορίας ενώ προσφέρει και μια υπηρεσία υπηρεσία delivery.

Διαβάστε επίσης:
Kορωνοϊός: Φούσκες-ιγκλού για γεύματα με ασφάλεια

Κορωνοϊός: Εστιατόριο με αστέρι Michelin σερβίρει τα πιάτα του σε λούνα παρκ

S’mellier: Η ετικέτα κατά της σπατάλης του φαγητού