Είναι γεγονός, μπορείς να πιεις ποτό με τον George Clooney, που θα σου κοστίσει λίγο πιο ακριβά από το συνηθισμένο, αλλά τουλάχιστον θα έχεις τον διάσημο ηθοποιό στο… ποτήρι σου.

Σε μπερδέψαμε λίγο; Η αλήθεια είναι κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ένα ποτό παρέα με τον ίδιο τον George Clooney, αλλά ένα ένα μπαρ στο Σικάγο έχει βρει έναν καινοτόμο τρόπο να κάνει χαρούμενους τους θαυμαστές του ηθοποιού, όσοι ώρα αυτοί απολαμβάνουν το ποτό τους. Πώς το κατάφεραν; Με παγάκια που έχουν πάνω το πρόσωπο του.\

Το cocktail bar Bassment στο Σικάγο έχει δημιουργήσει το κοκτέιλ The Clooney με τεκίλα Casamigos –το brand που ανήκε μέχρι πρόσφατα στον Clooney– και μέσα βάζει ένα παγάκι με το πρόσωπο του ηθοποιού. Το κόστος ανά ποτό είναι $25 ή αλλιώς περίπου 23€. Πολύ περισσότερο από όσο κοστίζουν τα κοκτέιλ που πίνεις συνήθως όταν βγαίνεις έξω, αλλά αυτά δεν έχουν Clooney!

Όσο για το καινοτόμο παγάκι, φτιάχνεται κανονικά με νερό και μέσα του περιέχει μία πλαστικοποιημένη φωτογραφία του ηθοποιού. Το καλύτερο είναι ότι ο πάγος είναι αρκετά παχύς και παίρνει ώρες για να λιώσει, για να μην καταστρέφει το ποτό.