Το ήξερες ότι υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος να φτιάξεις scrambled eggs από το να κάθεσαι πάνω από το τηγάνι με το άγχος μη σου κολλήσουν; Σύμφωνα με τη δίασημη μαγείρισσα Martha Stewart, μπορείς να τα φτιάξεις στη μηχανή του cappuccino!

Ναι καλά διάβασες! Το Food Network ανέβασε ένα βίντεο με την Matha να φτιάχνει τα πιο «αφράτα αβγά στραπατσάδα». Το μυστικό της δεν είναι ούτε κάποιο ακριβό τηγάνι ούτε κάποια ιδιαίτερη σπάτουλα. Είναι η μηχανή του cappuccino! Πρώτα σπάει δύο αβγά, προσθέτει μια πρέζα αλάτι και πιπέρι και λίγο βούτυρο. Στη συνέχεια, παίρνει το δοχείο με τα χτυπημένα αβγά και το βάζει κάτω από εξάρτημα της μηχανής που βγάζει τον ατμό. «Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα», όπως λέει η Martha, ο ατμός μαγειρεύει τα αβγά. Τα ανακατεύει για λίγο και ύστερα τα σερβίρει πάνω σε μία φέτα φρυγανισμένο ψωμί. «Αυτά τα αβγά είναι βουτυρένια και αφράτα και πεντανόστιμα», λέει.

Μπορεί τα αβγά να φαίνονται όντως πολύ λαχταριστά, ωστόσο οι χρήστες του Facebook δεν ενθουσιάστηκαν με τη μέθοδο της Martha. «Και ποιος θα καθαρίσει μετά το εξάρτημα της μηχανής», γράφει ένας. «Μα δείχνουν ωμά!», γράφει ένας άλλος.