Η επιστροφή στη νέα κανονικότητα είναι πια γεγονός σε όλο σχεδόν τον πλανήτη. Η πανδημία, ωστόσο έχει φέρει μία νέα τάξη πραγμάτων ακόμη και στις πιο απλές συνήθειες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας κατάστασης είναι και το μπαρ «Fish Tales» στο Όσιαν Σίτι του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, καθώς οι πελάτες του καταστήματος φοράνε πια φουσκωτές σαμπρέλες!

Συγκεκριμένα, οι φουσκωτές σαμπρέλες σε συνδυασμό με τα ροδάκια, που διαθέτουν, επιτρέπουν ναι μεν στους πελάτες να κινούνται, ωστόσο πάντα σε απόσταση δύο μέτρων. Το «Fish Tales» παρουσίασε τα «τραπεζάκια κοινωνικής αποστασιοποίησης», αναφέροντας πως είναι ειδικά κατασκευασμένα τραπεζάκια για να κρατούνται οι αποστάσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα εν λόγω τραπέζια θα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες, μόλις η κυβέρνηση των ΗΠΑ δώσει το «πράσινο φως» για να λειτουργήσουν και να σερβίρουν ποτά και κοκτέιλ. Η ιδιοκτήτρια του Fish Tales, Ντόνα Χάρμαν, είπε ότι σκέφτηκε την ιδέα βλέποντας το πορτοφόλιο της εταιρείας «Revolution Event Design and Production» στη Βαλτιμόρη, που κατασκευάζει αυτά τα «τραπέζια».

Τέλος, όπως φαίνεται από τα σχόλια των χρηστών στα social media η ιδέα αρέσει πολύ στον κόσμο και από ότι φαίνεται θέλουν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο μπαρ.

Διαβάστε ακόμη:
Εστιατόριο στην Αυστραλία βάζει χάρτινες φιγούρες στα άδεια τραπέζια

Café στη Γερμανία μοίρασε τα πιο περίεργα καπέλα για να τηρούνται οι αποστάσεις

Αρκουδάκια γεμίζουν τις άδειες θέσεις σε εστιατόριο της Ταΐλάνδης!