Το ζαχαροπλαστείο Lulu Cake Boutique στη Νέα Υόρκη πήρε το #foodporn κυριολεκτικά και έκανε την Μέριλιν Μονρόε τούρτα. Ω ναι, ολόγυμνη!

Αυτό που βλέπεις είναι το αποτέλεσμα 14 ωρών σκληρής δουλειάς των cake designers (ο καθένας ό,τι δηλώσει είναι), Lily Pair και Jay Muse. «Η Μέριλιν σε όλο το playboy pin-up μεγαλείο της!», δήλωσε ο τελευταίος. Αυτό που βέβαια δύσκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες είναι ότι η εν λόγω τούρτα-έργο τέχνης ξεπερνά κατά πολύ σε μέγεθος εκείνες που βρίσκεις στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σου. Πιο συγκεκριμένα η ζαχαρένια Μέριλιν έχει ύψος 1,67, όπως μια κανονική γυναίκα δηλαδή!

Η αφράτη -πλέον και κυριολεκτικά- Μέριλιν είναι φτιαγμένη από 68 κιλά αμυγδαλόπαστα, ενώ το εσωτερικό της αποτελείται από κέικ βανίλιας με γέμιση μασκαρπόνε. Το κρεβάτι της είναι φτιαγμένο από «σατέν φοντάν ζάχαρης και περίπου 23 κιλά τρούφα», όπως είπαν οι δημιουργοί του. «Ο κορμός της ήταν το πιο εύκολο κομμάτι», είπε ο Jay. «Προς έκπληξή μας, τα μαλλιά της ήταν το πιο δύσκολο!».

Για να είμαστε ειλικρινείς, η κοπέλα -αν εξαιρέσεις τη χαρακτηριστική της ελιά- δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη Μέριλιν. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και αξίζουν το δίχως άλλο πολλά συγχαρητήρια στους δύο ζαχαροπλάστες!