Το να χάσεις βάρος εκτός από αυτοπεποίθηση και bonus, στην Κίνα θα σού χαρίσει και δωρεάν φαγητό!

Ναι, καλά διάβασες, το εστιατόριο Mr Zhao La Chufang όταν αναγκάστηκε να μικρύνει την πόρτα του γιατί έμπαινε πολλή γύρη μέσα, είχε την πιο έξυπνη ιδέα για να φέρει κόσμο στο μαγαζί! Πιο συγκεκριμένα, έβαλε κάγκελα στην είσοδό του, καλώντας τους πελάτες του να «στριμωχθούν» για να περάσουν ανάμεσά τους. Όπως μπορείς να καταλάβεις όλοι αγάπησαν την πρόκληση! Το πρώτο κενό μέσα από το οποίο μπορεί να περάσει κανείς είναι μόλις 15 εκατοστά. Όποιος καταφέρνει να περάσει, απολαμβάνει το γεύμα και τη μπίρα του δωρεάν! Το δεύτερο κενό είναι περίπου 18 εκατοστά και όποιος καταφέρει να περάσει παίρνει 5 μπίρες δωρεάν. Το τρίτο είναι 25,5 εκατοστά και όποιος περάσει παίρνει 1 μπίρα δωρεάν.

Τα επόμενα δύο ανοίγματα, περισσότερο σε ντροπιάζουν, παρά σε επιβραβεύουν. Το ένα είναι 30,5 εκατοστά και έχει ταμπέλα που γράφει «Το σώμα σου είναι μέτριο, δεν θα πρέπει να ζητάς κάτι παραπάνω», ενώ το τελευταίο, το οποίο είναι και το πιο φαρδύ και εύκολο να περάσει κανείς, έχει ταμπέλα που γράφει «Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να πιεις μπίρα;».

chinese2

Παρά τα τις εν λόγω ταμπέλες, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι στόχος του δεν είναι να κάνει όσους έχουν περιττά κιλά να αισθανθούν άσχημα, αλλά αντίθετα θέλει να τούς κάνει να προσέξουν περισσότερο τη διατροφή τους. Αν μάς ρωτάτε, μάλλον το πρώτο γίνεται…