Η βρετανική αλυσίδα εστιατορίων Pizza Express σερβίρει τα τελευταία 50 χρόνια με μεγάλη επιτυχία ζυμαρένια μπαλάκια ως ορεκτικό. Για να γιορτάσει τα φετινά τους γενέθλια λοιπόν, έχει στήσει ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού με έπαθλο £50,000!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PizzaExpress (@pizzaexpress) στις

Έχουν δημιουργήσει 50 χρυσές μπάλες, προς τιμήν του ορεκτικού τους, τις οποίες έχουν κρύψει σε διάφορα μέρη στη Μεγάλη Βρετανία. Το κοινό καλείτε να τις ανακαλύψει, κερδίζοντας £1.000 για κάθε μπάλα! Το έπαθλο βέβαια, είναι σε μορφή δωροεπιταγής, που μπορεί να εξαργυρωθεί στα εστιατόρια της αλυσίδας. Με άλλα λόγια, οι τυχεροί θα απολαύσουν πολλά γεύματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PizzaExpress (@pizzaexpress) στις

Το κυνήγι του θησαυρού πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου και στοιχεία δίνονται μέσω social media, με τη χρήση του hashtag #HBDB. Οι πόλεις που θεωρείται ότι έχουν κρυφτεί οι χρυσές μπάλες είναι το Λονδίνο, το Μπέρμινχαμ, η Γλασκώβ, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ, το Μπέλφαστ και το Κάρντιφ. Παράλληλα όμως, κάποιες χρυσές μπάλες θα μοιραστούν και σε όσους κάνουν παραγγελίες μέσω της online πλατφόρμας παραγγελίας φαγητού Deliveroo, τους οποίους και θεωρούμε πιο τυχερούς μιας και δεν θα χρειαστεί να βγουν στους δρόμους για να ψάξουν αλλά θα έρθει το τυχερό έπαθλο στην πόρτα τους!