Αν είσαστε fan της ταινίας «2001: Οδύσσεια του Διαστήματος» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, τότε σίγουρα θα πρέπει να αναζητήσετε το ισπανικό μέλι Ηoneygreen+, που κυκλοφορεί σε συσκευασίες εμπνευσμένες από τη θρυλική ταινία.

Το design studio Culdesac Custom με έδρα τη Βαλένθια συνεργάστηκε με την εταιρεία Honeygreen+ και αντλώντας έμπνευση από τη φουτουριστική αισθητική της ταινίας έφτιαξαν μία σειρά από εντυπωσιακές κάψουλες, που μέσα τους φιλοξενούν διαφορετικά είδη μελιού. Μάλιστα, είναι διαφανείς για να φαίνεται το μέλι και οι διαφορετικές αποχρώσεις που έχει το κάθε είδος.

Το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει κλασικό βάζο μελιού και είναι κάτι που θα βρουν εντυπωσιακό ακόμη και όσοι δεν έχουν δει την ταινία -αν και δύσκολα θα πιστέψουμε ότι υπάρχουν κάποιοι που δεν την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Πέρα από τις κάψουλες με το μέλι, το Culdesac Custom δημιούργησε και αναλόγως εντυπωσιακά κουτιά τοποθέτησης τους, που θυμίζουν κιβώτια πτήσης, ύψους δύο μέτρων που παραπέμπουν στην έμμεσα στην ιδέα μεταφοράς της κάψουλας στο διάστημα.