Mε ένα εντυπωσιακό opening, το Summer Senses Luxury Resort της Πάρου επιστρέφει στις 20 Μαΐου με το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Galazia Hytra σε μια από τις πολυαναμενόμενες αφίξεις της σεζόν.

Χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου δίπλα στο Πίσω Λιβάδι, το πεντάστερο Summer Senses Luxury Resort αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ιδιωτικότητα λειτουργώντας παράλληλα ως αφετηρία για κοντινές εξορμήσεις στις μαγευτικές παραλίες του νησιού, σε παρθένους μυστικούς κολπίσκους αλλά και για επισκέψεις στα κοντινά γραφικά χωριά όπως το Πίσω Λιβάδι, η Μάρπησσα και ο Πρόδρομος.

Εκατό δωμάτια, πολυτελείς σουίτες, δύο πισίνες, το φημισμένο Anassa Spa by Idolo με γκάμα ολιστικών θεραπειών για σώμα και πνεύμα, καθώς και το Anassa Gym δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες αναμνήσεις. Για μια ακόμα χρονιά, όμως, επιστρέφει στο νησί και η βραβευμένη με αστέρι Michelin Galazia Hytra που καθόρισε μεταξύ άλλων την άνθηση της ελληνικής κουζίνας των τελευταίων χρόνων, με ένα δημιουργικό μεσογειακό μενού επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ξενοδοχείου ως γαστρονομικού προορισμού.

Η πεντάστερη εμπειρία ξεκινά από το Gaia Restaurant με a la carte μενού και ελληνικό παραδοσιακό πρωινό αλλά και τα δύο μπαρ. Το Hydor Pool Bar για χυμούς και smoothies από το πρωί δίπλα στην πισίνα και premium ποτά και signature cocktails μόλις πέφτει το βράδυ. Και βέβαια, το περίφημο water bar Irida Lounge Bar απολαμβάνοντας μερικά από τα πιο ευγενή νερά, από μαύρο και ξινό νερό μέχρι αρτεσιανό και βιταμινούχο.

Μετά από μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, το Summer Senses Luxury Resort είναι έτοιμο να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του με ασφάλεια και να χαρίσει ένα ονειρεμένο ταξίδι στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι, μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας γεμάτη από τις γεύσεις και τα αρώματα των Κυκλάδων!

info:
Παραλία Πούντα, Μάρπησσα, Πάρος, τηλ. 22840 93000, www.summersenses.gr

Δείτε επίσης: 

H Galazia Hytra στο oλοκαίνουργιο Summer Senses της Πάρου

Αυτά είναι τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Πασχαλινή απόδραση στην Κέρκυρα