Tα Προϊόντα Scotch-Brite μάς έστειλαν να δοκιμάσουμε μερικά εύχρηστα προϊόντα από την γκάμα τους που μας βοηθάνε να χαιρόμαστε το σπίτι μας…πάντα καθαρό!

Με τη θερμοκρασία να παίρνει την κατιούσα από εδώ και στο εξής, οι περισσότεροι από εμάς προτιμάμε τη ζεστασιά του σπιτιού από τις βόλτες έξω στο κρύο. «Movie nights» στον καναπέ, οικογενειακά τραπέζια και επιτραπέζια με φίλους είναι από εκείνα που μάς κάνουν να ανυπομονούμε να κρυώσει ο καιρός κάθε χρόνο.

Βέβαια, κακά τα ψέμματα, πριν από κάθε φιλική μάζωξη υπάρχει και ένα μικρό βασανιστήριο για κάθε νοικοκυρά: Το καθάρισμα! Ξέρουμε. Και μόνο στο άκουσμα της λέξης σού ήρθαν στο μυαλό ατέλειωτες ώρες κούρασης -ψυχικής και σωματικής… Πίστεψέ μας, όμως, υπάρχει και πιο εύκολη λύση στον αγώνα κατά της σκόνης και της βρωμιάς! Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου σε αυτό τον αγώνα είναι τα προϊόντα Scotch-Brite™, που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας και καθαριότητας σπιτιού.

Η καθαριότητα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο… και τα κατάλληλα προϊόντα! Για παράδειγμα, με το μπλε σφουγγάρι Scotch-Brite™ θα καθαρίσεις πανεύκολα τα σκεύη που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως το αντικολλητικό σου τηγάνι, καθώς δεν χαράζει και έτσι προστατεύει τα σκεύη.

Όσο για τη στοίβα με τα πιάτα που μένει στον νεροχύτη, αφού φύγουν οι φίλοι… χρειάζεται το αυθεντικό πράσινο σφουγγάρι Scotch-Brite™. Με αυτό θα καθαρίσεις στο πι και φι όλα τα πιάτα, ακόμα και την κατσαρόλα, που ξέχασες λίγο παραπάνω στη φωτιά, και τώρα είναι γεμάτη με καμένα λίπη! Και το καλύτερο; Ο πολύτιμος αυτός σύμμαχος θα είναι για καιρό δίπλα σου σε όλες τις οικογενειακές και φιλικές μαζώξεις, καθώς χάρη στην ειδική επεξεργασία του σπόγγου περιορίζει την ανάπτυξη βακτηριδίων στο εσωτερικό του και έτσι διαρκεί πολύ, χωρίς να ξεφτίζει ή να σκουριάζει.

Καλά με τα πιάτα, αλλά τι γίνεται με το μόνιμο άγχος μη χύσει κανείς κρασί ή χυμό στο πάτωμα; Μπορείς να απαλλαγείς και από αυτό το άγχος χάρη στην κίτρινη σφουγγαρίστρα Scotch-Brite™, η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις το πιο γρήγορο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα της ζωής σου. Είναι απίστευτα απορροφητική, δεν αφήνει νερά στο πέρασμά της, προσφέροντας ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι. Είναι κατάλληλη για όλα τα δάπεδα (πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά κ.ά.) και μοναδικά ανθεκτική.

Και το καλύτερο; Μπορείς να σφουγγαρίσεις ή να σκουπίσεις με στυλ, επιλέγοντας το χρώμα κονταριού colori Scotch-Brite™ που αγαπάς!

Και τώρα που τα έχεις όλα υπό έλεγχο και είσαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο, τι θα έλεγες να φτιάξεις καμιά πίτσα για να απολαύσεις μαζί με την παρέα; #sponsor

Παρακάτω θα βρεις τρεις από τις αγαπημένες μας συνταγές:

Πίτσα με μοτσαρέλα και βασιλικό

Ιταλική πίτσα ναπολιτάνα με λαχανικά και καπνιστό τυρί

Καυτερή πίτσα με 4 αλλαντικά