Παραθερίζετε στη Μονεμβασιά ή στην ευρύτερη περιοχή και ψάχνετε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο για δείπνο; Το εστιατόριο Sterna του ατμοσφαιρικού ξενοδοχείου Kinsterna αποτελεί από μόνο του γαστρονομικό προορισμό.

Βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κτιρίου, δίπλα στη βυζαντινή στέρνα και σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε πιάτα με προϊόντα που ευδοκιμούν στο μποστάνι του αρχοντικού – από άγρια σπαράγγια και ντοματίνια μέχρι βρώσιμες ελιές, εκλεκτό κρασί και τσίπουρο! Ο Chef de cuisine Γιώργος Χάψας και ο Sous chef Θοδωρής Γκλιάτης εμπνέονται από την ελληνική – μεσογειακή κουζίνα την οποία αποδίδουν με μοντέρνες τεχνικές και ευφάνταστους τρόπους, ενώ συνεργάζονται με τοπικούς παραγωγούς και ψαράδες για να εξασφαλίσουν τα πιο εκλεκτά κρέατα και ψάρια της Λακωνίας.

Σαν την Κρέμα πατάτας με αβγό, τραγανό μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι και φρέσκια τρούφα ή τη Χοιρινή πανσέτα με πουρέ τοπιναμπούρ και τραγανό προζυμένιο ψωμί με αρωματικά. Αν πάλι προτιμήσετε να περάσετε από το αρχοντικό Kinsterna μεσημέρι, τότε θα απολαύσετε τις σπιτικές γεύσεις των σεφ στο all-day εστιατόριο “Mouries”.

info
Kinsterna Hotel, Άγιος Στέφανος, Μονεμβασιά, τηλ. 27320 66300, www.kinsternahotel.gr