Ο χώρος που φιλοξενούσε το εστιατόριο Lagom στη Βουλιαγμένη άλλαξε ριζικά και μεταμορφώθηκε σε all day bistrot του οποίου τη γευστική επιμέλεια ανέλαβε ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός.

Το εστιατόριο The Surf Club, λειτουργεί καθημερινά από νωρίς σερβίροντας brunch μέχρι το μεσημέρι ενώ από εκεί και πέρα διαθέτει μια ενιαία κάρτα που περιλαμβάνει πιάτα όπως γαρίδες κοκτέιλ, στρείδια με σος Bloody Mary, ρολά αστακού, μπέργκερ και ορισμένες επιλογές με κρέας. Το γλυκό κομμάτι έχει αναλάβει ο ζαχαροπλάστης Κρίτωνας Πουλής, ο οποίος ετοιμάζει και μια pop up εκδοχή του ζαχαροπλαστείου του, του «Bon Bon». Περισσότερα προσεχώς.

Δείτε επίσης

Samano: Το νέο εστιατόριο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην Αντίπαρο

Το Beefbar ανοίγει στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Thama: Παράδοση και καινοτομία στην Τήνο δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση