Το Juju Bar & Restaurant του ξενοδοχείου Divani Caravel, εγκαινιάζει ένα νέο concept menu, το «Burgers & Cocktails», που θα σερβίρεται κάθε Πέμπτη του φθινοπώρου, αρχής γενομένης από τις 10 Οκτωβρίου.

Οι επισκέπτες του εστιατόριου έχουν την ευκαιρία πλέον του βασικού καταλόγου, να επιλέξουν ανάμεσα σε 5 δημιουργικές προτάσεις burger που επιμελείται ο σεφ Σάββας Ληχανίδης. Για να πάρετε μια γεύση, στο μενού περιλαμβάνονται Black Angus burger, Caesar’s burger με κοτόπουλο, full-taste pulled pork, με αστακό, αλλά και vegan με μπιφτέκι σόγιας.

Πέρα από το περιεχόμενο του burger όμως, κάποιος μπορεί να διαλέξει και το ψωμί με το οποίο θα φτιαχτεί, επιλέγοντας ανάμεσα σε μπριός, μαύρο ψωμί άνθρακα ή πολύσπορο, καθώς και το συνοδευτικό που μπορεί να είναι κλασικές τηγανητές πατάτες, γλυκοπατάτες ή chips Juju με τρούφα. Σαν να λέμε, ένα πιάτο στα γούστα και στα μέτρα του κάθε επισκέπτη.

Τα burgers μπορούν να συνοδευτούν και με cocktail, επιλέγοντας μέσα από τη λίστα των 5 limited-edition cocktail, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Director’s Mule με vodka και γλυκόξινες νότες από lime και ανανά ή αφρώδες Nun’s Celebration.

info
Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, τηλ. 210 7207000.