Τα Χριστούγεννα έφτασαν στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, όπου το ÜBERNESS ανακαινίστηκε, στολίστηκε και επιφυλάσσει πολλές γιορτινές εκπλήξεις.

Νέα ξύλινα έπιπλα προστέθηκαν στο χώρο, αλλάζοντας κάπως το προφίλ του εστιατορίου, ενώ γιγάντιες κολοκύθες σε κάθε γωνιά, λαμπιόνια στις βιτρίνες και κόκκινες υφασμάτινες γιρλάντες στολίζουν το χώρο. Το μενού πάλι, ακολουθεί πιστά την εποχικότητα, με συχνές αλλαγές και λίγα αλλά πολύ καλά κυρίως πιάτα.

Μέσα στο ÜBERNESS λειτουργεί τον Δεκέμβριο και ένα pop up store, όπου ο Βασίλης Καλλίδης πουλάει μια capsule collection από δώρα για τις γιορτές και ανακοινώνεται η συνεργασία του με το οινοποιείο Κτήμα Κώστας Λαζαρίδης. Μέσα στα ειδικά κατασκευασμένα για την περίσταση ξύλινα κασελάκια μπορεί κάνεις να συσκευάσει δυο μπουκάλια Αμέθυστο, λευκό ή ερυθρό, ενώ παράλληλα θα πωλείται τριλογία από ξύδια του ίδιου οινοποιού, σε εορταστική ξύλινη συσκευασία, καθώς και άλλα μικρά δώρα έκπληξη. Σαν να λέμε τέλεια δώρα για τους foodie φίλους μας, με τιμές που ξεκινάνε από 8€. Το καλύτερο; Μέρος των εσόδων του pop up store θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε και προκράτηση για το γιορτινό γλυκό που πουλάει ο σεφ μόνο την παραμονή Χριστουγέννων για 50 τυχερούς, σε ειδική συσκευασία. Φέτος το «uberttone xmas edition» θα είναι ένα αφράτο πανετόνε με γέμιση έκπληξη.

info
Δ. Τζων Κέννεντυ 1, 18233(Λαχαναγορά Ρέντη), τηλ. 210 4816320.
Τετάρτη-Πέμπτη 19.00-01:00, Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 11:00-01.00.