Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ζαχαροπλάστες, ο Κρίτωνας Πουλής, άνοιξε πρόσφατα στην οδό Πετράκη στο κέντρο της Αθήνας, ένα μαγαζί με ιδιαίτερα γλυκά και παγωτά.

Το νέο αυτό ζαχαροπλαστείο είναι το τέταρτο του pastry chef που σπούδασε μαγειρική και στην πορεία αγάπησε και ασχολήθηκε με τη ζαχαροπλαστική διαγράφοντας στη συνέχεια και μια αξιοσημείωτη 10ετή πορεία στο πλευρό του κορυφαίου Γάλλου Πιέρ Ερμέ. Επιστρέφοντας, έστησε το πρώτο Bon Bon Fait Maison στα Κύθηρα, το δεύτερο στη Μύκονο, στη συνέχεια δημιούργησε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στον Πειραιά και τώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Στις βιτρίνες του θα βρείτε χειροποίητα παγωτά που περιλαμβάνουν κλασικές γεύσεις φτιαγμένες με ποιοτικά υλικά όπως αυθεντικό καϊμάκι και μαύρη σοκολάτα αλλά και ενδιαφέρουσες vegan προτάσεις με γάλα καρύδας, passion fruit και βανίλια Μαδαγασκάρης και διάφορα σορμπέ ενώ λίγο πιο δίπλα, στις επιλογές των γλυκών δεσπόζουν γλυκά όπως Paris Breast, cheesecake λεμονιού και άλλα που έχουν πιο προσωπικές πινελιές του σεφ. Δοκιμάστε και τον μονοποικιλιακό καφέ που φτιάχνουν από το πρωί μαζί με φρεσκοψημένα cookies, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

info
Πετράκη 30, Σύνταγμα, τηλ.: 2103318703.

Δείτε επίσης
Naif, ένα «αθώο» all day στέκι στο Νέο Κόσμο

Monzu, το νέο ιταλικό της Κηφισιάς έχει την υπογραφή του Γιάννη Λιόκα

+Τροφή, το ιδιαίτερο «αστικό καφενείο» όπου όλα τα τραπεζάκια είναι έξω