Το διάσημο εστιατόριο της Μυκόνου αφήνει την αμμουδιά της Ψαρού για χάρη του χιονιού των Γαλλικών Άλπεων και ετοιμάζεται να στρώσει τραπέζια στην Κουρσεβέλ.

nammos3

Με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα περισσότερα ski in – ski out ξενοδοχεία πάνω στις πλαγιές, η Κουρσεβέλ είναι το ακριβότερο ski resort της Ευρώπης, συγκεντρώνοντας εστιατόρια που ακολουθούν το ίδιο δίπτυχο ακρίβειας – πολυτέλειας. Εκεί λοιπόν αναμένεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το opening του “Nammos at the Top of the World”, μερικές εκατοντάδες μέτρα από το χωριό της Κουρσεβέλ, που θα προσφέρει στους επισκέπτες του την απόλυτη εμπειρία σαλέ, όπως υπόσχονται και στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσαν πρόσφατα στη σελίδα τους στο facebook.

Το χειμερινό Nammos λοιπόν, φιλοξενείται σε ένα ψηλοτάβανο σαλέ σε υψόμετρο 2.000 μέτρων, που μπορεί να δεχτεί μέχρι 400 άτομα για φαγητό σε καθημερινή βάση και το οποίο θα λειτουργεί από το πρωί. Μάλιστα, στο προσωπικό του, όπου εκτός από το προσωπικό της κουζίνας και της σάλας περιλαμβάνονται και οδηγοί για να μεταφέρουν με αυτοκίνητα τους πελάτες από την Κουρσεβέλ στο εστιατόριο, θα απασχολούνται μόνο Έλληνες, με προϋπηρεσία στο εστιατόριο της Μυκόνου.

new_courchevel_web_image

Στο μενού του Nammos at the Top of the World πάλι, θα συνυπάρχουν μεσογειακές γεύσεις και σούσι, που θα συνοδεύονται με εκλεκτά κρασιά και σαμπάνιες από την πολύ ενημερωμένη λίστα κρασιών. Όσο για τη διακόσμηση, καθώς παραπέμπει σε σαλέ το ξύλο κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα, με πινελιές στο χρώμα του κόκκινου και του μπλε, όπως στα μεγάλα χαλιά που ντύνουν τα πατώματα, να δίνουν ένταση στον χώρο. Εξωτερικά, τοποθετούνται και μεγάλοι ξύλινοι καναπέδες, για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες τα ζεστά ροφήματα τους και το γεύμα τους μέσα στο χιονισμένο τοπίο.

info
www.nammos.gr/courchevel

Πηγή: www.protothema.gr