Tο μελισσοκομικό εργαστήρι ΜΕΛΙσμα κατέκτησε 2 μετάλλια και μάλιστα το ένα απ’ αυτά συνοδευόμενο μαζί με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του, στον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας biolmiel της Ιταλίας.

Το μέλι απ’ την ορεινή Αργολίδα “έλατο με κουμαριά” κατέκτησε για άλλη μια φορά ένα ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό. Τα καλύτερα νέα όμως έρχονται για το μέλι απ’ τον ορεινό όγκο του Πάρνωνα, το «δασόμελο Πάρνωνα», ένα φυσικό απόσταγμα δάσους από έλατα, καστανιές, βελανιδιές και βότανα, το οποίο ξεχώρισε στην κατηγορία του κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο με την υψηλότερη βαθμολογία 94,1/100. Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 88 μελισσοκόμοι από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία, Πορτογαλία, Σλοβακία και Σερβία με 223 διαφορετικά δείγματα μελιού.

 

Τα βραβευμένα προϊόντα ΜΕΛΙσμα τα βρίσκετε στον χώρο του εργαστηρίου στην Άρια Ναυπλίου όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές ποικιλίες μελιού και να προμηθευτείτε και τα υπόλοιπα προϊόντα, γύρη, βασιλικό πολτό και πρόπολη.

Περισσότερα στο: https://www.melisma.gr/