Λίγο πριν τον ερχομό του 2021, η εταιρία Καραμολέγκος λανσάρει νέα προϊόντα με ευφάνταστες ολοκαίνουριες συσκευασίες.

Νέο σταρένιο ψωμί σε φέτες δέκα
Το Σταρένιο «Δέκα» έρχεται ανανεωμένο τόσο σε γεύση όσο και συσκευασία, για να απογειώσει την αίσθηση της απόλαυσης. Πιο αφράτο και πιο γευστικό από ποτέ, βασισμένο σε μία νέα συνταγή, αγγλικού τύπου ψωμιού σε φέτες, ταιριάζει σε κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Ένα ψωμί ελεύθερης διόγκωσης, με πλούσια γεύση, γεμάτη υφή και παχιά φέτα, ιδανικό για γαστριμαργικές «περιπέτειες» αλμυρές ή ακόμα και γλυκές! Σε εντυπωσιακή λευκή συσκευασία, που αντικαθιστά την παλιά γαλάζια, για να γίνει το δικό σας αγαπημένο Σταρένιο, λευκό ψωμί.

Νέο δέκα brioche burger
Τα νέα συνεχίζονται με το λαχταριστό “Δέκα Brioche Burger” που εντάσσεται στη σειρά. Νόστιμο, αφράτο, με βουτυρένια γεύση και άρωμα και φυσικά με την υπογραφή του Καραμολέγκου, το “Δέκα Brioche Burger” είναι η καλύτερη αφορμή για σπιτικό burger, με street food χαρακτήρα. Φτιάξτε το δικό σας αγαπημένο με τα υλικά που διαθέτει η κουζίνα σας και… πολλή φαντασία. Σε μαύρη, αδιαφανή συσκευασία με 4 τεμάχια.

Νέες συσκευασίες δέκα
Τέλος, η σειρά «δέκα» από τον Καραμολέγκο αλλάζει όψη και ενισχύει την αισθητική της “Pop Τέχνης” στις συσκευασίες της. Διατηρώντας τη minimal σχεδιαστική γραμμή,  η σειρά ανανεώνεται με μία ανασυσκευασία σε έντονα χρώματα και λιτό design, κρατώντας πάντα τις αδιαφανείς συσκευασίες.

Το Σταρένιο μου 
Το Ολικής μου
Το Χωριάτικό μου
Το Πολύσπορό μου

Βάση Πεϊνιρλί
Μικροί και μεγάλοι έχουν λατρέψει τη σειρά «Αξιαγάπιτες». Ένα νέο προϊόν έχει ενταχθεί στην οικογένεια των Αξιαγάπιτων, μια παραδοσιακή και αφράτη βάση για πεϊνιρλί, σε συσκευασία τεσσάρων τεμαχίων, που προσφέρει σε κάθε κουζίνα ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει τη γέμιση που του ταιριάζει, δημιουργώντας νέες συνταγές εύκολα και γρήγορα, από το ράφι του super market, στο φούρνο. Με αφράτο προζύμι, ψημένο παραδοσιακά, από υλικά υψηλής ποιότητας, αποτελεί ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα για όλους.

Δείτε επίσης:
Νέο ψωμί για τοστ με υψηλό ποσοστό πρωτεϊνης για σούπερ ενέργεια

Νέο ψωμί σε φέτες με 5 δημητριακά ολικής

Το «Ψωμί Ξανά!» στην καθημερινή μας διατροφή