H Coffee Island παρουσιάζει 6 νέες γευστικές επιλογές καφέ. Μέσα στα νέα πολύχρωμα κουτιά των 10 τεμαχίων και πίσω από τα χαρακτηριστικά ονόματά τους, θα βρει κάποιος 4 νέα χαρμάνια και 2 νέες μονοποικιλίες.

Συγκεκριμένα, το Bliss αποτελείται από 100% Specialty Arabica, ενώ το Euphoria, αποτελείται από 100% Specialty Arabica. Το Affection συνδυάζει Arabica & Robusta, για έντονο ξύπνημα των αισθήσεων και το Compassion μπορεί να είναι χωρίς καφεΐνη αλλά έχει γευστική ένταση από 100% Specialty Arabica.

Οι δυο Μονοποικιλίες, Colombia & Peru, από 100% Specialty Arabica προσφέρουν πλούσια εμπειρία απόλαυσης και γλυκιά γευστική ισορροπία, αντίστοιχα. Πέραν όμως της μοναδικής γεύσης, οι νέες κάψουλες χαρακτηρίζονται από ποιοτικά στοιχεία χάρη στο βασικό τους υλικό, το αλουμίνιο, το οποίο προστατεύει το περιεχόμενο από τα στοιχεία του εξωτερικού περιβάλλοντος που αλλοιώνουν τον καφέ. Το αλουμίνιο αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να διατηρηθεί το άρωμα και η γεύση του, ενώ πρόκειται για 100% ανακυκλώσιμο υλικό, χωρίς σιλικόνη.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η συσκευασία είναι πιστοποιημένη με FSC (Forest Stewardship Council), πρότυπο Αειφορικής Δασικής Διαχείρισης.

Διαβάστε επίσης:
Νέο ψωμί για τοστ με υψηλό ποσοστό πρωτεϊνης για σούπερ ενέργεια

Νέο ρόφημα High Protein Iced Coffee με γεύση Mocha
Νέος Μηλοκλέφτης με γεύση κεράσι!