Η αγαπημένη μας μελάσα Emelia μόλις κυκλοφόρησε και σε στικ για να την έχεις μαζί σου κάθε στιγμή, παντού! Το στικ ισοδυναμεί περίπου με μια κουταλιά της σούπας, κατάλληλη δοσολογία για να σου δώσει δύναμη και ενέργεια με τον πιο φυσικό τρόπο!

Έτσι, μπορείς να παίρνεις το στικ στο γραφείο, στο γυμναστήριο, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή να το έχεις στην τσάντα σου έτοιμο προς χρήση!

Η μελάσα Emelia είναι ανώτερης ποιότητας, διότι δεν είναι προϊόν απόσταξης, δεν έχει καμία επεξεργασία, ενώ παρασκευάζεται από τον συμπυκνωμένo χυμό καλής ποιότητας ζαχαροκάλαμου με την παλιά παραδοσιακή συνταγή της φυγοκέντρησης και του βρασμού σε χαμηλή θερμοκρασία. Είναι ιδαίτερα γευστική, αφήνοντας μια γλυκιά αίσθσηση στον ουρανίσκο. Επίσης, έχει λίγες θερμίδες (15 ανά κουταλάκι του γλυκού), ενώ περιέχει τα περισσότερα θρεπτικά συστατικά από οποιοδήποτε άλλο γλυκαντικό. Μπορεί να ενταχθεί και σε προγράμματα δίαιτας, ενώ είναι κατάλληλη ακόμα και για τους διαβητικούς.

Τη δοκιμάσαμε στον καφέ και στο τσάι και ταιριάζει υπέροχα. Αντί για ζάχαρη ή γλυκαντικά προσθέτεις 1 η 2 κ.γ. μελάσα Emelia και έχεις το τέλειο ρόφημα. Ταιριάζει ακόμα με χυμούς, smoothies, στο γιαούρτι αλλά και ως dressing στη σαλάτα.

Φυστικοβούτυρο με μελάσα Emelia

Παράλληλα κυκλοφόρησε από την ίδια εταιρία και το φυστικοβούτυρο (από ελληνικό φυστίκι) με μελάσα Emelia! Το δοκιμάσαμε και είναι πολύ γευστικό και υγιεινό χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες και βιταμίνη Ε, η οποία ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, θεωρείται ότι μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη παθήσεων, όπως η αρθρίτιδα, ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο καταρράκτης, ο διαβήτης, η νόσος του Αλτσχάιμερ κ.ά. Το προϊόν είναι ιδανικό και για τη μείωση της χοληστερίνης καθώς είναι υψηλό σε λιπαρά, αλλά παράλληλα περιέχει αρκετές ποσότητες μονοακόρεστου και πολυακόρεστου λίπους.

Περισσότερα: Μελάσα Emelia