Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ πλησιάζει (1η Οκτωβρίου) και ποιος θα μπορούσε να τη γιορτάσει καλύτερα από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη! Πώς; Με προσφορές, δώρα και εκπλήξεις για τους λάτρεις του καφέ.
Η… εορταστική περίοδος ξεκινά στις 27/9 με δώρα*. Πιο συγκεκριμένα, από τη συγκεκριμένη μέρα και έως τις 3/10, με κάθε αγορά καφέ,  οι καταναλωτές κερδίζουν και ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ με πιατάκι. Παράλληλα, την περιόδο 27/9 – 2/10, σε όλο το Δίκτυο Καταστημάτων «Καφεκοπτεία Λουμίδη» θα διανέμονται κουπόνια, τα οποία θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους καταναλωτές για να κερδίσουν ένα σακουλάκι ελληνικού καφέ. Σημειώνεται ότι οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να έχουν προβεί σε κάποια αγορά νωρίτερα για να εξαργυρώσουν το κουπόνι τους.

Οι εορτασμοί στα Καφεκοπτεία Λουμίδη θα κορυφωθούν ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας του Καφέ, δηλαδή την 1η Οκτωβρίου, με 20% σε επιλεγμένους καφέδες*.
Παράλληλα, για όλο το παραπάνω διάστημα, θα τρέχει εντός των καταστημάτων του Δικτύου και ένας μεγάλος διαγωνισμός, όπου 20 τυχεροί θα κερδίσουν 1 κιλό ελληνικού καφέ της επιλογής τους και ένα μικρό coffee kit.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για φυσικά καταστήματα και e-shop.

info
Καφεκοπτεία Λουμίδη, Πανεπιστημίου 69, Τηλ. 210 32 14 426, www.kl.gr

Δείτε επίσης:
1 χρόνος με το e-shop του Λουμίδη

Στα καλά νέα της ημέρας, ο καφές κάνει καλό στην καρδιά!

Από πού προέρχεται ο καφές που καταναλώνουμε;