Τα “Downtown Afternoons” του Collage επιστρέφουν στην καλοκαιρινή εκδοχή τους με τα νέα, δροσερά aperitivo cocktails με Limoncello di Capri.

Το συγκεκριμένο Limoncello είναι το δημοφιλέστερο στον κόσμο και αυτό χάρη στην εξαιρετική του ποιότητα, καθώς εξακολουθεί να κατασκευάζεται με την παλιά αυθεντική ιταλική συνταγή που δημιουργήθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα. Επίσης, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που παρασκευάζεται χωρίς τη χρήση συντηρητικών, σταθεροποιητών και τεχνητών χρωστικών και αρωμάτων.

collage1

Στη λίστα των “Downtown Afternoons” προστίθενται λοιπόν 2 signature Limoncello di Capri cocktails που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Collage και αποτελούν μια πρωτότυπη παραλλαγή του αυθεντικού ιταλικού aperitivo που καταφέρνει να “παντρέψει” με έναν ιδανικό τρόπο τα αρώματα και τις γεύσεις και να δημιουργήσει ιδιαίτερα blends.

Ta signature Limoncello di Capri cocktails προσφέρονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6μ.μ – 8.30μ.μ, στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ συνοδεία complimentary buffet με ποικιλία fingerfood σε pasta, μπρουσκέτες, pizza, αλλαντικά, ποικιλία τυριών και άλλες εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις.

info
Καπνικαρέας 3 & Ερμού, τηλ. 210 3232060, www.collageathens.com

Δείτε επίσης:
Φτιάχνουμε κοκτέιλ από το Collage στο σπίτι!