Το επιχειρηματικό μοντέλο της Porche διευρύνεται με ένα νέο πλάνο που περιλαμβάνει όχι αυτοκίνητα αλλά ένα φινετσάτο εστιατόριο.

Porsche-Headquarters-in-Atlanta-Georgia_5

Το εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στην Ατλάντα βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του Porche Experience Center, ενός state of the art κέντρου έκτασης 13.000 τ.μ. -που επίσης στήθηκε πρόσφατα- και συνδυάζει την προσεγμένη γαστρονομία με τη γοητευτική θέα των σπορ αυτοκινήτων της εταιρείας που ελίσσονται στην ειδικά διαμορφωμένη «πίστα» του Κέντρου.

Porsche_Restaurant_356_2-800x533

Το μενού περιλαμβάνει εμπνευσμένα πιάτα από τον σεφ Kyle Forson που εστιάζει στη διατροφική φιλοσοφία των «locavore» και την εντοπιότητα προτείνοντας εκλεπτυσμένες γεύσεις από τη μοντέρνα αμερικανική κουζίνα και όχι μόνο. Η γκαλαντίνα κοτόπουλου με πεκάν και ροδάκινα, τα μύδια με τσορίθο, κόλιανδρο, τηγανητό κρεμμύδι και κρέμα από σαφράν αλλά και το σιγομαγειρεμένο καρέ χοιρινού από την Καρολίνα με βρασμένα φιστίκια, κόκκινο λάχανο και τσιπς από άγριο σκόρδο, είναι μερικοί από τους γευστικούς συνδυασμούς του καταλόγου.

dishes

Ενδιαφέρουσα ωστόσο είναι και η οινική λίστα του εστιατορίου που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από ποικιλίες απ΄ όλο τον κόσμο ενώ οι θαμώνες μπορούν επίσης να απολαύσουν και πρωτοποριακά cocktails.

info
http://www.restaurant356.com/