Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από ένα Umami Lunch για δύο άτομα στο japanese fusion Rakkan Bar Restaurant!

RAKKAN BAR LOUNGE RESTAURANT1

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:
* Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
* Στη συνέχεια κοινοποιήστε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σας.

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα για ένα από τα 3 Umami Lunch του Rakkan Bar Restaurant (κάθε μενού έχει και από 1 ποτήρι κρασί/άτομο).

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Chicken Teriyaki- Φιλετο απο μπουτι κοτοπουλου με teriyaki sauce και τηγανιτα noodles ρυζιου σε λαδι βασιλικου (3)
Chicken Teriyaki – Φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου με teriyaki sauce και τηγανιτά noodles ρυζιού σε λάδι βασιλικού 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 11/3/2015 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 12/3/2015 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 13 Μαρτίου έως τέλη Απριλίου του 2015.

crazy rolls
Ποικιλία rolls τεσσάρων ειδών (California, Tuna, Salmon & Crazy Roll). 

Λίγα λόγια για το εστιατόριο
Rakkan στα ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία», στην Αθήνα όμως είναι συνώνυμο της ιαπωνικής κουζίνας και ενός μοντέρνου και μίνιμαλ εστιατορίου στην καρδιά της Κηφισιάς. Τελευταία πρόταση του Rakkan Bar Restaurant είναι τρία μεσημεριανά μενού ονόματι Umami σε τρεις διαφορετικές τιμές και επιλογές: γεύσεις από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου στα 35€/άτομο, προτάσεις από την κρύα κουζίνα στα 45€/άτομο ή επιλογές από τον σεφ με ένα signature Umami Lunch Menu για 2 άτομα, το οποίο προσφέρεται στα 80€/2 άτομα. Σε κάθε Umami Lunch Menu προσφέρεται ένα ποτήρι λευκό κρασί Pinot Grigio/άτομο. Για να δείτε αναλυτικά τα μενού πατήστε εδώ

Το Umami Lunch Menu ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο από τις 13.00 έως τις 18.00.

Namelaka
Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε κρέμα σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από φρούτα του πάθους και πέρλες σοκολάτας. 

infο
Rakkan Bar Restaurant, Κηφισίας 238-240, Κηφισιά, τηλ. για κρατήσεις: 210 8087941. Το Umami lunch menu ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο.