Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής του μεγάλου διαγωνισμού του OLIVE «The Sweetest Challenge», που ξεκινά στις 29 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2020.

1. Διοργανώνεται διαγωνισμός από την εδρεύουσα στο Μαρούσι, Αγράφων 5, Εκδόσεις Πρώτο Θέμα Εκδοτική Α.Ε. και Αναστάσιος Καραμήτσος & Συνεργάτες Α.Ε.
2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος με συνταγή τους όλοι οι αναγνώστες του περιοδικού και οι χρήστες του www.olivemagazine.gr που δεν είναι επαγγελματίες (σεφ ή μάγειρες) και διαμένουν στην Ελλάδα. Απαγορεύεται η συμμετοχή στο διαγωνισμό εργαζομένων του περιοδικού olive, του ιστότοπου www.olivemagazine.gr, των Εκδόσεων Πρώτο Θέμα Εκδοτική Α.Ε. και Αναστάσιος Καραμήτσος & Συνεργάτες Α.Ε., καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού (συμπεριλαμβανομένων των συζύγων).
3. Οι συμμετέχοντες καλούνται να μαγειρέψουν με τα 3 βασικά υλικά της ζαχαροπλαστικής -βούτυρο/ζάχαρη/αλεύρι- αλλά και όσα ακόμα θέλουν το αγαπημένο τους γλυκό καθώς και να ανεβάσουν τη συνταγή τους μαζί με φωτογραφία (της συνταγής) στο facebook ή στο Instagram τους  κάνοντας mention τη facebook page του Olive ή το accοunt του Instagram του Olive αντίστοιχα και χρησιμοποιώντας τα hashtags #olivemagazinecontest #olivemagazinegr και #lurpak. Tα γλυκά που θα ξεχωρίσει η έμπειρη ομάδα του olive και που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα likes στα social media κερδίζουν!
4. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει με 1 μόνο συνταγή.
5. Τα κριτήρια ώστε να θεωρηθεί μια συνταγή κατάλληλη για συμμετοχή είναι: Α) να υπάρχει η πλήρης συνταγή (υλικά και διαδικασία) Β) να είναι πρωτότυπη Γ) να συνοδεύεται από φωτογραφία και Δ) να έχει τα σωστά hashtags και τα 3 τουλάχιστον βασικά υλικά -βούτυρο/ζάχαρη/αλεύρι, που ζητούνται E) να έχει γίνει mention στη fb page ή στο Instagram account του Olive.
6. Oι 5 νικητές (3 από το facebook και 2 από το Instagram) θα ανακοινωθούν στο olivemagazine.gr στις 8 Ιανουαρίου 2020.
7. Οι 5 νικητές κερδίζουν μοναδικά χρηστικά δώρα για την κουζίνα τους, shopping bags και προϊόντα Lurpak.
8. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους με την επίδειξη οποιουδήποτε εγγράφου τους ζητηθεί, προκειμένου να πιστοποιηθούν τα δηλωθέντα από αυτούς στοιχεία.
9. Οι διαγωνιζόμενοι ήδη με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό συναινούν ανεπιφύλακτα στην επεξεργασία των δηλωθέντων προσωπικών δεδομένων τους (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο) από τη διοργανώτρια εταιρεία για σκοπούς άμεσα συναρτώμενους με το αντικείμενο του διαγωνισμού, όπως επίσης και στην περίπτωση που κριθούν νικητές, συναινούν ανεπιφύλακτα στη δημοσίευση του ονοματεπωνύμου τους στο έντυπο του περιοδικού που θα ανακοινώσει τους νικητές. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης ή/και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων του από τη διοργανώτρια εταιρεία βάσει του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων επικοινωνώντας με αυτήν στο τηλ. 210 6880700. Σε κάθε περίπτωση, η άρνηση του διαγωνιζόμενου να επεξεργαστεί η διοργανώτρια εταιρεία τα προσωπικά στοιχεία του ή να ανακοινωθεί το ονοματεπώνυμό του στο τεύχος στο οποίο θα ανακοινωθούν οι νικητές νομιμοποιεί τη διοργανώτρια εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού «δώρου» ή/και τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό, για τους προφανείς λόγους της έλλειψης πλήρους διαφάνειας που θα δημιουργηθεί.
10. Η διοργανώτρια εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημερομηνία δημοσίευσης των νικητών λόγω κωλύματος και να την αντικαταστήσει με νέα, η οποία θα ανακοινωθεί στο www.olivemagazine.gr μετά την απόφαση αλλαγής της ημερομηνίας.
11. Κάθε συμμετέχων, ήδη με τη συμμετοχή του, θεωρείται ότι έλαβε γνώση, συναινεί και συμφωνεί ανεπιφύλακτα με όλους τους παρόντες όρους.