Οι περισσότεροι όταν ακούν πως κάποιος είναι vegan, σχηματίζουν στο μυαλό τους την εικόνα ενός υπερβολικά αδύνατου ανθρώπου, που αγκαλιάζει δέντρα και μασουλάει διαρκώς μαρούλια και σέλερι, ενώ ονειρεύεται μπριζόλες και μπιφτέκια. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο οι περισσότεροι vegans είναι τόσο πολύ παθιασμένοι με τον τρόπο ζωής τους, ώστε δεν λαχταρούν για κανένα λόγο κοψίδια, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες περνούν και πολύ καλύτερα από τους κρεατοφάγους στην ερωτική τους ζωή! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα επιστημονικά στοιχεία, τα συστατικά ορισμένων φυτικών προϊόντων επηρεάζουν τα ορμονικά επίπεδα του ανθρώπινου οργανισμού, αυξάνοντας έτσι την ερωτική επιθυμία και δραστηριότητα.

freelee3

Την έρευνα αυτή ήρθε, μεταξύ άλλων, να υποστηρίξει και η πασίγνωστη στην κοινότητα των vegans, blogger, Leanne Ratcliffe ή αλλιώς Freelee the banana girl. «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν είμαι με κάποιον που επιλέγει μία διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή σε πρωτεΐνες, η οσμή του δεν είναι και πολύ ωραία, καθώς η αμμωνία, που βγαίνει μέσα από τους πόρους του σώματος, μυρίζει, δίνοντας έτσι ένα πιο πικάντικο άρωμα κατά τη διάρκεια του σεξ. Αντιθέτως, αυτοί που τρώνε πολλά φρούτα έχουν καλύτερη γεύση”, γράφει στο blog της. “Τα φρούτα εξαλείφουν 100% την οσμή του σώματος και επιφέρουν μια φρουτώδη μυρωδιά στο σώμα»”, συνεχίζει.

freelee6

freelee2

Εκτός των άλλων, η Leanne υποστηρίζει πως η αποκλειστική κατανάλωση φυτικών προϊόντων, επιφέρει μία καθαρότερη αναπνοή και ένα πιο μαλακό, λείο και αισθησιακό δέρμα, που ο σύντροφός σου λατρεύει να αγγίζει. Παρόμοιες απόψεις εκφράζονται μάλιστα και στην ιστοσελίδα “Mind Body Green”, όπου αναφέρεται επίσης, πως όσοι ακολουθούν μια διατροφή που βασίζεται αποκλειστικά σε φυτικά προϊόντα έχουν πιο παθιασμένη σεξουαλική ζωή και περισσότερα αποθέματα ενέργειας κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μήπως έχεις αρχίσει σιγά σιγά να ξανασκέφτεσαι τις διατροφικές σου επιλογές;