Η κουζίνα του κάθε σπιτιού είναι ίσως το σημαντικότερο δωμάτιο και αυτό, γιατί είναι το σημείο που ετοιμάζουμε τα φαγητά για εμάς και την οικογένεια μας. Και αν κάτι δεν έχει αλλάξει με τα χρόνια είναι πως το φαγητό είναι ιερό και πρέπει να του δίνουμε προσοχή.

Ωστόσο, όπως είναι λογικό και η κουζίνα έχει αλλάξει με τα χρόνια και δεν θυμίζει και πολύ εκείνη που είχαν οι γονείς μας. Έτσι, βρήκαμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα βίντεο, το οποίο έφτιαξαν αρχιτέκτονες και διακοσμητές του ιστότοπου Home Advisor και που βασίστηκαν σε μια κουζίνα και την ανακατασκεύασαν ψηφιακά με βάση τις τάσεις και τις ανάγκες του κάθε αιώνα. Το έργο ονομάζεται «500 χρόνια σχεδιασμού κουζίνας».

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται το κάθε μοντέλο κουζίνας ανά 100 χρόνια ξεκινώντας από το 1520 και φτάνοντας μέχρι το 2020. Μάλιστα, το βίντεο είναι και σαν μία «πηγή» για να καταλάβουμε ακόμη καλύτερα πως ήταν εκείνες οι εποχές.  Δείτε το βίντεο που ονομάζεται The 500-Year Evolution of Kitchen Design και μεταφερθείτε σε μία άλλη εποχή.

Διαβάστε ακόμη:
Πώς να διώξεις την άσχημη μυρωδιά από την κουζίνα σε μόλις 5 λεπτά

Κορωνοϊός: Ξεπεράστε το στρες του εγκλεισμού βάζοντας σε τάξη την κουζίνα

Dimes – Times: Ένα νέο βιβλίο για την ευελιξία στην κουζίνα