Οι τηγανιές με μανιτάρια είναι από τις αγαπημένες μας. Ωστόσο, για να είναι πραγματικά επιτυχημένες, τα μανιτάρια πρέπει να μένουν τραγανά εξωτερικά και τρυφερά εσωτερικά.

Για να το πετύχετε δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος και μάλιστα, πολύ απλός. Συγκεκριμένα, το μόνο που πρέπει να κάνετε ώστε τα μανιτάρια να μην γίνουν πολύ μαλακά κατά το ψήσιμο, είναι να αποφύγετε να τα αλατίσετε με το που τα βάλετε στο τηγάνι. Το αλάτι θα κάνει τα μανιτάρια να βγάλουν περισσότερα υγρά κατά το μαγείρεμα και έτσι, αντί να τηγανιστούν σχεδόν θα βράσουν και σίγουρα, δεν θα είναι τραγανά εξωτερικά.

Την επόμενη φορά λοιπόν, ρίξτε τα μανιτάρια στο τηγάνι με τη λιπαρή ουσία της επιλογής σας (ελαιόλαδο, μαργαρίνη ή βούτυρο) και προσθέστε τους αλάτι, πιπέρι και άλλα μυρωδικά αφού τα αποσύρετε από τη φωτιά. Σας εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό και πολύ καλύτερο!

Δείτε επίσης:
Πρέπει να πλένουμε τα μανιτάρια;

4 λάθη που κάνεις όταν μαγειρεύεις μανιτάρια

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα μανιτάρια (+συνταγές)