To πρώτο Φεστιβάλ που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά την κατάρτιση και την επιμόρφωση στον τομέα του ποτού – φαγητού – τουρισμού και καφέ έρχεται 26-27 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Το 1ο ΒeFooT (Beverage Food & Tourism Festival) αφορά όσους θέλουν να επιμορφωθούν – εξειδικευτούν – πιστοποιηθούν και να εργαστούν στους κλάδους του φαγητού, ποτού, τουρισμού και καφέ. Γνώρισε όλες τις κορυφαίες σχολές κατάρτισης και ΙΕΚ, τα σεμιναριακά κέντρα μεγάλων εταιρειών στον τομέα του φαγητού, ποτού, καφέ και τουρισμού στην Ελλάδα, επιμορφώσου και πιστοποιήσου με τους κορυφαίους επαγγελματίες και εταιρικά brands των παραπάνω κλάδων.

Εκεί θα μπορέσεις και να παρακολουθήσεις στο Ειδικό Stage του Φεστιβάλ σεμινάρια – workshops για chefs, pastry chefs, barista, bartenders και να λάβεις πιστοποίηση δωρεάν από καταξιωμένες σχολές, επαγγελματίες και μεγάλα εταιρικά brands των αντίστοιχων κλάδων.

info
To πρώτο Φεστιβάλ που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά την κατάρτιση και την επιμόρφωση στον τομέα του ποτού – φαγητού – τουρισμού και καφέ έρχεται 26-27 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Πληροφορίες: www.facebook.com/events/212950912937883/