Στις 4 Μαρτίου πραγματοποιείται το 2ο Παγκόσμιο συνέδριο Ελληνικής γαστρονομίας «Greek Taste Beyond Borders», με τον επικοινωνιακό τίτλο Global Taste 2019. Το συνέδριο απευθύνεται σε εταιρείες με εξαγωγικό χαρακτήρα από τον χώρο της βιομηχανίας των τροφίμων, του γαστρονομικού τουρισμού και της γεύσης.

Το συνέδριο, που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, αποτελεί το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της ελληνικής γεύσης παγκοσμίως. Απευθύνεται στους market leaders από τον χώρο της γεύσης και του ευρύτερου τομέα HoReCa που έχουν παγκόσμια προοπτική και στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία για εμπορικές συμφωνίες σε στοχευμένες αγορές του εξωτερικού, διαμέσου του GTBB negotiations Bureau που θα έχει ενεργό ρόλο στην ημερίδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
* 14:00 – 17:00 «Ο Πανελλαδικός θεσμός βραβείων καλύτερων εστιατορίων και κορυφαίων Ελλήνων chef για το 2019»

* Έναρξη δοκιμών μπίρας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στις 17:00. Καθ’ όλη την ημερίδα στο μαρμάρινο φουαγιέ της Αίθουσας Ν. Σκαλκώτα θα προσφέρεται μπίρα με μικρά γευστικά happenings.

* 17:00 – 22:00 «Παγκόσμιο συνέδριο Ελληνικής γαστρονομίας του GTBB»
-Ομιλίες από εκπροσώπους των υπουργείων.
-Round tables και ανταλλαγή απόψεων από Market leaders της Ελληνικής premium γεύσης.
-Ομιλία και απονομή του παγκόσμιου πρεσβευτή της γαστρονομίας του Ρώσου προέδρου του UNWTO, Leonid Gelibterman με χρυσό μετάλλιο τιμής.
-Απονομή των επίσημων πρεσβευτών της Ελληνικής γεύσης (premium ελληνικές εταιρίες) Ambassadors of Taste 2019 και των πρεσβευτών της Ελληνικής γαστρονομίας (Έλληνες σεφ του εξωτερικού και επιτυχημένων εστιατορίων του εξωτερικού) Ambassadors of GreekGastronomy.

info
2nd International Business Networking Forum | Global taste 2019, Δευτέρα 4/3/2019, Αίθουσα Ν. Σκαλκώτα, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις, κάθε εταιρία μπορεί να εισέρχεται με συνολικό αριθμό 2 ατόμων. Δηλώσεις συμμετοχής στο site www.greektastebeyondborders.com