Τον πιο ιδιαίτερο τρόπο σερβιρίσματος για τις ατομικές τάρτες του έχει βρει ένα ζαχαροπλαστείο στη Νέα Υόρκη, που τις βάζει σε ξυλάκι και τις καλύπτει με λιωμένη σοκολάτα. Κάτι σαν παγωτό δηλαδή.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα γλυκό να μπαίνει σε ξυλάκι. Το cheesecake σε ξυλάκι ακόμη στοιχειώνει τα όνειρα μας. Τώρα λοιπόν είναι η σειρά της τάρτας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve’s Authentic (@steveskeylimepie) στις

Το Key Lime Pie στο Μπρούκλιν, που όπως μαρτυράει το όνομα του ειδικεύεται στις τάρτες λάιμ, τις οποίες όπως λένε φτιάχνουν αποκλειστικά με φρεσκοστυμμένο χυμό από λάιμ, έχει εκτός από το κανονικό μέγεθος τάρτας και ατομικές. Όλα καλά ως εδώ, μέχρι που αποφάσισαν να συστήσουν και ένα νέο τρόπο σερβιρίσματος για τις ατομικές τους τάρτες, που τις κάνει να μοιάζουν περισσότερο με παγωτό. Συγκεκριμένα, αφού παγώσουν καλά τις ατομικές τάρτες, τους βάζουν από ένα ξυλάκι παγωτού και στη συνέχεια τις βουτάνε σε λιωμένη βελγική σοκολάτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steve’s Authentic (@steveskeylimepie) στις

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ιδιαίτερο και εντυπωσιάζει τους πελάτες του καταστήματος, ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναρωτιόμαστε αν είναι όντως δυνατόν να κρατάει κάποιος την τάρτα στο χέρι σε ξυλάκι ή αν πρόκειται απλά για ένα ακόμη τρικ με σκοπό να δώσει απλά εντυπωσιακές φωτογραφίες για τα social media.