Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στo japanese fusion Rakkan bar restaurant είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook):

1. Paulina Cassimatis
2. Mina Anogiati
3. Leonie Yagdjoglou

Black Cod_Αλασκας μαριναρισμενος σε saikyo miso (4)

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Σημειώστε ότι η προσφορά αφορά ένα από τα τρία Umami Lunch του εστιατορίου. Για να τα δείτε αναλυτικά πατήστε εδώ

Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”), με το οποίο θα λάβουν και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτηση του τραπεζιού.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 14/3/2015 έως τα τέλη Απριλίου του 2015.

Brunch at RAKKAN Bar restaurant

Λίγα λόγια για το εστιατόριο
Rakkan στα ιαπωνικά σημαίνει «αισιοδοξία», στην Αθήνα όμως είναι συνώνυμο της ιαπωνικής κουζίνας και ενός μοντέρνου και μίνιμαλ εστιατορίου στην καρδιά της Κηφισιάς. Τελευταία πρόταση του Rakkan Bar Restaurant είναι τρία μεσημεριανά μενού ονόματι Umami σε τρεις διαφορετικές τιμές και επιλογές: γεύσεις από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου στα 35€/άτομο, προτάσεις από την κρύα κουζίνα στα 45€/άτομο ή επιλογές από τον σεφ με ένα signature Umami Lunch Menu για 2 άτομα, το οποίο προσφέρεται στα 80€/2 άτομα. Σε κάθε Umami Lunch Menu προσφέρεται ένα ποτήρι λευκό κρασί Pinot Grigio/άτομο.

Το Umami Lunch Menu ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο από τις 13.00 έως τις 18.00.

infο
Rakkan Bar Restaurant, Κηφισίας 238-240, Κηφισιά, τηλ. για κρατήσεις: 210 8087941. Το Umami lunch menu ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο.